Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Έρχεται το pes 2010 το φθηνόπωρο

Η Konami ανακοινώνει ότι το επερχόμενο Pro Evolution Soccer 2010 θα έχει σημαντικές βελτιώσεις, καθώς και νέες προσθήκες στο gameplay που θα κάνουν το παιχνίδι πολύ πιο ρεαλιστικό.
Σίγουρα το PES είναι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των χρηστών Playstation και ο ερχομός του νέου PES 2010 αναμένεται  να κάνει ευτυχισμένους τους απανταχού χρήστες της κονσόλας.
Το PES 2010 θα κυκλοφορήσει στα Playstation 3, PSP και PlayStation 2 το φθινόπωρο του 2009. H ομάδα ανάπτυξης στο Τόκιο δουλεύει πάνω σε αυτό, έχοντας λάβει υπόψη της όλα τα σχόλια (θετικά και αρνητικά) των θαυμαστών του PES, καθώς και τα σχόλια των δημοσιογράφων, για όλους τους προηγούμενους τίτλους της σειράς.
Παρακάτω αναφέρονται περιληπτικά οι μέχρι στιγμής βελτιώσεις του Pro Evolution Soccer 2010:

• Gameplay: Στο PES 2010 oι παίκτες θα πρέπει να βρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους επίθεσης, αφού η άμυνα ζώνης έχει βελτιωθεί αισθητά και καλύπτει όλες τις τρύπες γύρω από τη μεγάλη περιοχή. Θα χρειάζεται να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα στρατηγική και γρήγορες εναλλαγές, όπως ακριβώς γίνεται και στους ζωντανούς αγώνες ποδοσφαίρου. Επιπλέον, οι ικανότητες – κινήσεις των τερματοφυλάκων θα είναι βελτιωμένες. Τέλος, βελτίωση θα δούμε και στα AI στοιχεία του παιχνιδιού.
• Γραφικά: Βελτίωση θα παρουσιάζουν τα γραφικά και τα animations των παικτών στο PES 2010. Οι εκφράσεις των παικτών θα μοιάζουν περισσότερο με αυτές των πραγματικών ποδοσφαιριστών, ενώ ένα ειδικό σύστημα φωτός θα φωτίζει την κάθε εναλλαγή στην έκφρασή τους με διαφορετικό τόνο! Βελτιωμένα θα είναι και τα γραφικά του σταδίου, με το γρασίδι να φαίνεται ακόμα πιο αληθινό!
• Νέες κινήσεις: Τα βελτιωμένα animations θα συμβάλουν και στη δημιουργία νέων κινήσεων όσον αφορά στο dribbling και στα γκόλ. Οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν περισσότερες κινήσεις και κόλπα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.
• Ατμόσφαιρα: Βελτιώσεις θα γίνουν και στις αντιδράσεις – εκφράσεις του πλήθους κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Σημαντικό ρόλο σε αυτές θα παίζει η εναλλαγή σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια. Αλλιώς συμπεριφέρονται οι οπαδοί σε παιχνίδια εντός της έδρας τους και αλλιώς εκτός. Όλες αυτές οι διαφορές στα συναισθήματα και στις εκφράσεις τους θα είναι εμφανείς στο PES 2010.
• Master League: Ανανεωμένη θα είναι και η Master League όσον αφορά στη διοίκηση των ομάδων της. Ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να μανατζάρει μία ομάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι στο παρελθόν. Γενικότερα το Μaster League Mode θα έχει βελτιώσεις, οι οποίες θα συνεισφέρουν κατά μεγάλο βαθμό στην επιτυχία του PES 2010. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.
• Artificial Intelligence: Βελτιωμένο θα είναι το AI του παιχνιδιού με το Teamvision 2.0. Οι χρήστες θα έχουν περισσότερο έλεγχο στους παίκτες τους και στις ομάδες τους. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης θα μπορούν να κινούν ταυτόχρονα πολλούς παίκτες, τοποθετώντας τους σε διαφορετικές θέσεις, έτσι ώστε να έχουν περισσότερες ευκαιρίες και πιθανότητες να σκοράρουν.
• Μοναδικά χαρακτηριστικά: Κάθε παίκτης θα διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά – ικανότητες, τα οποία με σωστή διαχείριση θα μπορούν να οδηγήσουν γρηγορότερα μία ομάδα στη νίκη.
• Strategy Use: Ένα νέο σύστημα θα επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν γρήγορες στρατηγικές αποφάσεις πριν από κάθε αγώνα. Η στρατηγική αυτή θα έχει να κάνει με τα παρακάτω στοιχεία: γρήγορο πέρασμα, κινήσεις παικτών, γραμμή άμυνας, διάρκεια αγώνα, θέσεις παικτών πρώτης γραμμής, εντός και εκτός έδρας αγώνες και πολλά άλλα. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τους προσεχείς μήνες.
• Penalties: Νέο σύστημα το οποίο θα προσφέρει περισσότερο έλεγχο κατά τη διάρκεια των penalties.
• Online: Βελτιωμένο θα είναι και το online mode του PES 2010. Περισσότερο downloadable υλικό θα προσφέρει η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού στο Τόκυο. Επιπλέον θα υπάρχουν περισσότερες επίσημες ομάδες


Πηγή:xblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου