Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Singing in the rain

Ο χρυσός μύθος του Χόλυγουντ ζωντανεύει!





Διάρκεια: 2 ώρες και 20', συμπεριλαμβάνεται διάλειμμα 20'
Οι στίχοι θα προβάλλονται στα ελληνικά με υπέρτιτλους.

Χορεύετε στη βροχή;

Το «καλύτερο μιούζικαλ όλων των εποχών», όπως έχει ανακηρυχθεί από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου, ζωντανεύει στη σκηνή του Θεάτρου Badminton και μας μεταφέρει με χιούμορ, αθωότητα και λάμψη στη «χρυσή» εποχή του Χόλυγουντ.

Μια παράσταση που αποθεώνεται παγκοσμίως και αποτελεί τη νέα υπερπαραγωγή της UK Productions που το Νοέμβριο του 2007 μας είχε μαγέψει με το Beauty and the Beast στην Αθήνα.

Στα βήματα του αξέχαστου «Μάστερ της Κλακέτας», Gene Kelly, θα απολαύσουμε το αστέρι του Broadway και του West End, Tim Flavin, τον πρώτο Αμερικανό ηθοποιό που έχει λάβει το βραβείο «Laurence Olivier».

Τραγουδήστε μαζί με το λαμπερό λονδρέζικο καστ και τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια στην ιστορία της μουσικής κωμωδίας: Good Morning, Make ’em Laugh και φυσικά το πασίγνωστο Singin’ in the Rain υπό τους ήχους της πραγματικής βροχής που θα πέφτει στη σκηνή.

«Απίστευτα διασκεδαστικό και πολύ πιο χαρούμενο από την ομότιτλη ταινία, μολονότι αντανακλά με πιστότητα το πνεύμα της.»
Τhe Stage

«Όταν ο Θεός έφτιαξε το μιούζικαλ, είχε στο νου του τον Tim Flavin»
Τhe Scotsman

Παραγωγή: ADaM Productions

Πηγή: θέατρο badminton


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου