Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Nεα μοντέλα της Apple


Η Apple παρουσίασε στα μέσα Σεπτεμβρίου ένα νέο iPod nano προσθέτοντας βιντεοκάμερα, μικρόφωνο και ηχείο στο πιο δημοφιλές σύστημα αναπαραγωγής μουσικής του κόσμου.

Το νέο iPod Nano είναι πιο λεπτό και έχει μεγαλύτερη έγχρωμη οθόνη 2,2 ιντσών και περίβλημα από γυαλισμένο αλουμίνιο και γυαλί. Επίσης περιλαμβάνει ραδιόφωνο με δυνατότητες live pause καθώς και ενσωματωμένο μετρητή βημάτων.

Το νέο iPod Nano κυκλοφορεί σήμερα σε δύο μοντέλα - των 8GB στην τιμή των 155 ευρώ και των 16GB στην τιμή των 185 ευρώ. Και τα δύο μοντέλα διατίθενται σε επτά χρώματα: ασημένιο, μαύρο, μωβ, μπλε, πράσινο, πορτοκαλί και ροζ.

iPod Shuffle

Η Apple ανακοίνωσε ακόμα την κυκλοφορία του iPod Shuffle, του μικρότερου συστήματος αναπαραγωγής ήχου στον κόσμο και του πρώτου με δυνατότητα ομιλίας. Διατίθεται σε πέντε χρώματα και σε τιμή που ξεκινάει από τα 59 ευρώ. Τα πλήκτρα ελέγχου του iPod shuffle είναι τοποθετημένα στο καλώδιο των ακουστικών. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο χρήστης μπορεί να κάνει αναπαραγωγή ή παύση ενός τραγουδιού, να ρυθμίσει την ένταση και να αλλάξει playlist, ενώ με τη λειτουργία VoiceOver, το iPod shuffle αναγγέλλει το όνομα του τραγουδιού, του καλλιτέχνη και του τίτλου της playlist.

Το iPod shuffle κυκλοφορεί σε δύο μοντέλα - το καινούργιο των 2GB και τιμή 59 ευρώ και των 4GB με τιμή 79 ευρώ. Και τα δύο μοντέλα κυκλοφορούν σε 5 χρώματα: ασημένιο, μαύρο, ροζ, μπλε και πράσινο.

iPod Touch

Η Apple ανακοίνωσε επίσης τη νέα σειρά προϊόντων iPod Touch με τιμή που ξεκινάει από τα 199 ευρώ. Το iPod Τouch λειτουργεί σε περιβάλλον Πολλαπλής Αφής (Multitouch), έχει ευρεία οθόνη 3,5 ιντσών από γυαλί, Wi-Fi, Bluetooth, επιταχυνσιόμετρο (accelerometer) και ενσωματωμένο ηχείο.

Πηγή : in

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου