Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Η δεκαετία που πέρασε ήταν η θερμότερη που έχει καταγραφεί


Η δεκαετία 2000-2009 ήταν η θερμότερη που έχει καταγραφεί ποτέ, ξεπερνώντας κατά πολύ την προηγούμενη θερμότερη δεκαετία του 1990, προειδοποιεί η NASA. Το 2009 ήταν το δεύτερο πιο θερμό έτος μετά το 2005.

«Είναι εντελώς ξεκάθαρο ότι η τελευταία δεκαετής περίοδος είναι η θερμότερη δεκαετία στα ιστορικά αρχεία» δήλωσε ο Γκάβιντ Σμιντ, μέλος της ερευνητικης ομάδας στο Ινστιτούτο Διαστημικών Μελετών Goddard της NASA. Οι υπολογισμοί της υπηρεσίας επιβεβαιώνουν τις μετρήσεις που είχε ανακοινώσει το Δεκέμβριο ο ΟΗΕ.

Το Ινστιτούτο Goddard εκτιμά μάλιστα ότι το 2010 θα μπορούσε κάλλιστα να ξεπεράσει το ρεκόρ του 2005 αν παραταθεί το φαινόμενο Ελ Νίνιο στους τροπικούς.

Πηγή: in

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Μηχανες

Το Άρθρο Έχει σβηστεί, μπορείτε να το βρείτε εδώ

Γεωργική Τεχνολογία

Το Άρθρο Έχει σβηστεί, μπορείτε να το βρείτε εδώ

Ισχύς

Το Άρθρο Έχει σβηστεί, μπορείτε να το βρείτε εδώ

Ενέργεια

Το Άρθρο έχει σβηστεί μπορείτε να το βρείτε εδώ

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Alvin and the chimpunks2


Ο Άλβιν και οι παρέα τους επιστρέφουν σε καινούρια ταινία


Χαρακτηριστικά:
Όνομα: ALVIN AND THE CHIPMUNKS: THE SQUEAKQUEL
Διάρκεια: 91’
Τύπος: Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Μπέτι Τόμας
Ηθοποιία: Ζάκαρι Λέβι, Ντέιβιντ Κρος, Τζέισον Λι

Περιγραφή:
Ο 'Αλβιν και τα αδέρφια του πρέπει να αντεπεξέλθουν τόσο στις σχολικές δυσκολίες όσο και στον ανταγωνισμό των The Chipettes, ενός ποπ συγκροτήματος από σκιουρίνες.

Trailer:


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Πηγή: athinorama

Εσείς τι κατεβάζατε το 2009;


Θέλετε να μάθετε τι σειρές κατέβαζε ο κόσμος το 2009 από το Ίντερνετ;

Heroes, Lost, Prison Break, Dexter, House, 24, Desperate Housewives, Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Grey's Anatomy και True Blood.

Αυτές ήταν οι σειρές που οι χρήστες του torrentsfreak κατέβασαν περισσότερο μέσα στο 2009. Μάλιστα το Heroes και το Dexter το είδαν περισσότερο σε μορφή torrent παρά από την τηλεόραση!

Εσείς παρακολουθείτε κάποια ξένη σειρά; Ποιά είναι η αγαπημένη σας;

Ο Μr Bean έγινε για λίγο πρωθυπουργός της Ισπανίας με τη «βοήθεια» των χάκερ


Θύμα των χάκερ έπεσε για λίγες ώρες ο Ισπανός πρωθυπουργός Χοσέ Θαπατέρο, αφού όσοι έμπαιναν στο site της ισπανικής προεδρίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (το τρέχον εξάμηνο) αντίκρυζαν τον γνωστό Βρετανό ήρωα Mr Bean εκεί που έπρεπε να είναι η φωτογραφία του Θαπατέρο.

Στην Ιβηρική Χερσόνησο αρκετοί μιλούν για την ομοιότητα του πρωθυπουργού με τον Ρόουαν Ατκινσον, τον Βρετανό ηθοποιό που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τον γκαφατζή και μοναχικό Mr Bean.

Λίγες ώρες αργότερα, η εικόνα του πρωθυπουργού αποκαταστάθηκε και το site λειτουργεί πλέον κανονικά.

Πηγή: in.gr

Eπιστρέφουμε

Μετά από ένα διάλλειμα που κάναμε τώρα για τις γιορτές των Χριστουγέννων επιστρέφουμε στο φιστίκι για να γράφουμε και να σας ενημερώνουμε και να σας ψυχαγωγούμε.

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά και χρόνια πολλά…